Camping de Zandloper

Op vrijdagavond 1 juni 2018 vond er een heuse kampeeractiviteit met BBQ plaats op de speelweide van Basisschool de Zandloper in Zomergem. Oudervereniging de Korrel heeft de handen in elkaar geslagen om dit schitterend evenement te realiseren.

Onze basisschool in Zomergem heeft het geluk over een prachtig groen domein te beschikken waar de leerlingen dagelijks stoom kunnen aflaten. Er is voldoende ruimte om zalig te ravotten, te genieten van de natuur en met een voetbal rond te crossen. Ter gelegenheid van het einde van het schooljaar besloot de oudervereniging om de speelweide in gebruik te nemen voor een speciale activiteit.

Oudervereniging De Korrel organiseerde voor de eerste keer een kampeeractiviteit. De speelweide werd voor het eerst ‘Camping De Zandloper’. Tientallen tenten werden opgezet want maar liefst 75 ouders met kinderen (en oud-leerlingen) schreven zich in voor deze zomerse activiteit. Het slapen in de tenten werd voorafgegaan door leuke buitenspelletjes en een lekkere BBQ.

Op de scholengroep zijn we alvast enthousiast over zo'n goed draaiende oudervereniging. Wij zijn alvast benieuwd naar de volgende activiteit!

#camping #BSDeZandloper #Oudervereniging

Beukenstraat 1 | 9900 Eeklo | +32 9 378 60 01 | communicatie@sgr23.be

Ontwerp door Scholengroep Meetjesland