Eerste editie startersdag groot succes!

Op 27 september 2017 werd voor het eerst een startersdag georganiseerd in de vernieuwde theaterzaal van Atheneum De Tandem voor alle nieuwe leerkrachten in scholengroep 23. Met z'n allen stapten zij op 1 september in als leerkracht basis- of secundair onderwijs in onze scholengroep.

Er werd in het eerste onderdeel een korte uiteenzetting gegeven over de werking van het GO! en de scholengroep door Algemeen Directeur Catia De Smul. Daarnaast gaf onze directeur van het Atheneum De Tandem, Nick Van Vooren, uitleg over het Pedagogisch Project van het GO!. Het is immers belangrijk dat al onze nieuwe leerkrachten hun schouders onder ons PPGO! zetten. Tijdens de pauze kregen al onze starters de opportuniteit om contacten te leggen met nieuwe leerkrachten uit andere scholen. Kennis uitwisselen is cruciaal in ons onderwijs vandaag.

Als kers op de taart kregen onze starters tijdens het tweede onderdeel van de namiddag de inspirerende sessie 'ja of JA! Strategie van het geluk' te zien van Frederik Imbo.

Aan de evaluaties te zien kunnen we zeker spreken van een succesvolle namiddag. We wensen onze startende leerkrachten dan ook heel veel succes in hun carrière bij ons in de scholengroep.