De Regenboog maakt muziek op afval

13/06/2017

 

De kinderen van het vierde leerjaar van De Regenboog in Ertvelde hebben gisteren muziek gemaakt op afval.

De groep Trashbeatz uit Evergem geraakte bekend door Belgium's got Talent en was gisteren te gast in de school in Ertvelde. "We hebben de hele middag muziek mogen maken met afval", zeggen de enthousiaste leerlingen. "We hebben onder andere ons eigen drumstel gemaakt met allerhande waardeloos materiaal zoals potten, pannen, ketels, blikjes en bidons. Met twee stokken in de hand kwam daar best wel leuk geluid uit. We hebben samen een nummer samengebokst en dat laten horen aan de andere kinderen van de school." (JSA hln.be) 

Deel op Facebook
Deel opTwitter
Please reload

Beukenstraat 1 | 9900 Eeklo | +32 9 378 60 01 | communicatie@sgr23.be

Ontwerp door Scholengroep Meetjesland