De 'Federal Truck' op bezoek in Evergem.


In het kader van de campagne risico-info, gaat de Federal Truck de weg op om leerlingen van het 5de en 6de leerjaar en van het 1ste en 2de middelbaar te ontmoeten. Zo kwam de Federal Truck ook langs bij het Buso 't Vurstjen en MPI Het Vindingrijk in Evergem.

Het doel is om op ludieke en pedagogische wijze het thema risico’s aan te kaarten, evenals de goede gedragingen die moeten worden aangenomen in noodsituaties. De Federal Truck is een initiatief van de federale overheid met de bedoeling alle Belgische burgers te informeren over uiteenlopende thema’s. De lessen en de truck konden op heel wat aandacht rekenen, zo was de schepen van onderwijs Evergem (de heer Rob Trenson) en gouverneur (de heer Jan Briers) aanwezig, maar ook heel wat pers. Hopelijk halen we het VTM nieuws deze avond!

Info op http://www.risico-info.be